image description

Al sinds 1980 houdt metaalwarenfabriek LEWO zich bezig met het op maat vervaardigen van hoogwaardige rookgasafvoeren en schoorstenen uit roestvaststaal. Een bewuste keuze, want bij de toepassing in rookgasafvoersystemen kan geen enkel ander materiaal de duurzaamheid, temperatuurbestendigheid en veiligheid van roestvaststaal overtreffen.

Al snel bleek de expertise en werkwijze van de toen nog kleine fabriek succesvol en ontstond de vraag naar een betrouwbaar, gestandaardiseerd rookgasafvoersysteem met de inmiddels bekende LEWO kwaliteit.

In 1984 werd gestart met een eigen lijn hoogwaardige, geïsoleerde rookgasafvoersystemen onder de naam Holetherm Dubbelwandig: buizen, bochten, dakplaten, trekkappen en montagemateriaal. Goede, betaalbare producten van eigen bodem. Het bleek een schot in de roos.

In 2007 werd LEWO BV verkocht aan een nieuwe eigenaar met wie al jarenlang een zakelijke relatie bestond. Het uitgangspunt bleef hetzelfde: de productie van hoogwaardige kwaliteit rookgasafvoeren voor een scherpe prijs. In de jaren die volgden werd het productprogramma verbeterd en uitgebouwd door te blijven investeren in de modernste productietechnologieën, zoals lasersnijden, laserlassen en weerstandslassen met invertertechniek, waardoor de hoogst mogelijke lekdichtheid wordt bereikt zonder verkleuring rond de las. Dit heeft geresulteerd in een zeer compleet programma, zodat er voor vrijwel elke situatie een Holetherm oplossing bestaat. Uiteraard zijn ook voor speciale situaties oplossingen mogelijk.

LEWO kan inmiddels bogen op:

  • een compleet en innovatief productprogramma
  • ISO 9001: 2015 gecertificeerde en gecontroleerde productie
  • goedkeuring van de Holetherm systemen volgens de strengste Europese normen
  • bijna 40 jaar ervaring met het produceren van betrouwbare en veilige rookgasafvoeren.

Dit kenmerkt Holetherm:

Beter dan nodig

Bij de afvoer van rookgassen draait alles om zekerheid en veiligheid. Op dat vlak doet HOLETHERM geen enkele concessie. Wij spelen op zeker. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten in de productie en bij de eindcontrole ruimschoots voldoen aan de norm.

Dunwandige buizen

HOLETHERM levert uitsluitend dunwandige buizen (0,4 of 0,5 mm). Een bewuste keuze, want een dunwandige buis is lichter en daardoor makkelijker te monteren. Daarnaast ontstaat in een dunwandige buis betere ‘trek’ en meer warmteafgifte wanneer een enkelwandige buis in een woon/werkruimte toegepast wordt.

Topkwaliteit

De producten van Holetherm zijn van uitstekende kwaliteit. Ze worden in het hart van Nederland vervaardigd door mensen die hun vak verstaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste productietechnologie. HOLETHERM voldoet moeiteloos aan alle veiligheidseisen en keurmerken die van toepassing zijn.

Aantoonbaar innovatief

Lange tijd was HOLETHERM de enige Nederlandse fabrikant van lasergelaste en lasergesneden buizen. Het voordeel hiervan: constante kwaliteit van de door HOLETHERM vervaardigde rookgasafvoerkanalen. Vanaf het eerste tot het laatste product van de serie, ongeacht het aantal. Een groot deel van de productie is geautomatiseerd. Daardoor produceert HOLETHERM snel en efficiënt en zijn de producten van constante, hoge kwaliteit.

Voortreffelijke isolatie

Bij dubbelwandig geïsoleerde producten gebruikt HOLETHERM Insulfrax AES deken als isolatiemateriaal. De Insulfrax deken isoleert gelijkmatiger en beter dan steenwol of isolatiekorrels en is bestand tegen extreem hoge temperaturen. Bovendien is de isolatiedeken superieur boven met vlokken gevulde geïsoleerde systemen. Niet alleen veel duurzamer maar ook veiliger omdat gelijkmatige isolatie betere bescherming biedt tegen schoorsteenbrand.

Garantie

HOLETHERM biedt tien tot dertig (!) jaar garantie, afhankelijk van het systeem dat u kiest, mits de producten correct zijn geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf.

Speciaal werk snel klaar

Ondanks het uitgebreide HOLETHERM assortiment hebben installateurs soms behoefte aan speciaal werk zoals adapters, zodat onze producten kunnen aansluiten op andere merken. Geen probleem. Maatwerkproducten worden binnen enkele dagen geleverd.

Uitgebreid assortiment

Het HOLETHERM -assortiment is bijzonder breed en diep. U vindt er nagenoeg alles wat u als installateur nodig heeft. Bovendien hebben we al onze producten op voorraad. Bestellingen zijn snel leverbaar.

Holetherm
Laagerfseweg 29
3931 PC Woudenberg
Nederland
Email: lewo@lewo.nl

© 2019 Holetherm - All rights reserved - Design and build by Tili Eindhoven